www.forlife.rs
 
Serbian   Engleski  
jezik/language  
 
Proizvodi FOR LIFE izradjeni su od najboljih uvoznih sirovina svetski poznatih i priznatih proizvošača FOR LIFE - Proizvodnja GSN Group tel:+381 11 373 9192
 
 
 
 
Dijetetski suplement - 30 kapsula

Plod brusnice (Vaccinium macrocarponi fructus) je bobica crvene boje, bogat vitaminom C, karotenima i mineralima. Sadrži proantocijanid, koji spreĆØava razvoj bakterija, prvenstveno ešerihije koli (E. Coli), jedan od glavnih uzroĆØnika urinarnih infekcija. Deluje i na druge uzroĆØnike, kao što su Pseudomonas, Klebsiella, Enterobacter i proteus. Mehanizam dejstva je nauĆØno potvrĆ°en. Deluje dvojako: spreĆØava adheziju, odnosno prijanjanje bakterija na epitelne Ʀelije urinarnog trakta. S druge strane, zahvaljujuƦi sadržaju kiselina, vrši acidifikaciju urina, zakišeljenje, što spreĆØava razmnožavanje bakterija.

Brusnica sadrži i znaĆØajne koliĆØine bioflavonoida i elaginske kiseline koji imaju snažno antioksidativno i antiinflamatorno (protivupalno) delovanje.

Brusnica je zbog ovih svojstava idealna kao preventiva i dodatak u leĆØenju kod urinarnih infekcija. Pored ovoga, postoje dokazi da brusnica deluje i na bakterije u organizmu koje izazivaju ĆØir (H. Pylori) i paradentozu desni.

Brusnica sadrži polifenole, antioksidanse koji imaju važnu ulogu u spreĆØavanju srĆØanih oboljenja i pojave kancera. Polifenoli štite imuni sistem organizma.

Jedinstveni sastojci brusnice štite organizam od neuroloških ošteƦenja.

URINOPROTECT SE PREPORUƈUJE:
- za spreĆØavanje infekcija mokraƦnih puteva i kao pomoƦ u njihovom leĆØenju
- kod srĆØanih i oboljenja krvnih sudova

Sastav
1 kapsula sadrži:
Brusnica (ekstrakt) ................................. 200 mg